Készülünk a tavaszi szezonra!

Elkezdődtek az edzések, kedden és pénteken edzünk Vasason. Ami nem a legkellemesebb, mert az időjárás nem mindig kegyes hozzánk, de ettől függetlenül a játékosok jönnek, és komolyan veszik a munkát. Erre a hozzáállásra lehet alapozni, reméljük sikerül megfelelő erőnléti állapotba hozni a csapatot. Nagyon fontos időszak a mostani, ha jól sikerül, az meghatározhatja az egész tavaszi szezont. Eddig egy játékos jelentette be távozási szándékát, Spengler Dominik Pellérden folytatja az ifiben, szeretné kipróbálni magát a saját korosztályában. Sok sikert kívánunk a fiatal játékosnak! Néhány játékos hozzánk igazol a tavasztól, az ügyintézés folyamatban van. Haragovics András újra edzésbe állt, és játékra jelentkezett. Jelenleg ennyi változás van az őszi keretben, de biztos lesz még érkező játékos, és ha a terveink sikerülnek, reménykedhetünk abban, hogy fel tudunk zárkózni a középmezőnybe a bajnokság végére.

Lejátszottuk az első mérkőzést a Téli Műfüves bajnokságban. A Szalánta csapatát sikerült legyőzni 6:5 (1:5) arányban, úgy, hogy mind a két csapaton látszott, ez az első meccs az évben. Az első félidőben mi nem találtuk a ritmust, a helyünket a pályán. Fegyelmezetlenek voltunk, a mérkőzés előtt megbeszéltekből szinte semmit sem sikerült megvalósítani. Aztán szerencsére a második játékrészre átvettük a mérkőzés irányítását, mindenki emelt a saját játékának a színvonalán, és így sikerült megfordítani az eredményt, tegyük hozzá nem érdemtelenül. A következőkben nem fordulhat elő, hogy ilyen könnyedén szerezzen ekkora előnyt az ellenfelünk. Sokkal jobban kell koncentrálni az első perctől az utolsóig.

A január végére tervezett évindító rendezvényünk február 9.-én, 19 órától lesz a Mosoly Sörözőben. Várunk mindenkit, aki érdeklődik a csapat iránt, megismerhetjük az új játékosokat, beszélgethetünk a tavaszi szezonról, és megtartjuk a támogatói jegyet vásárolt szurkolók közt a sorsolást, ahol több ajándék, köztük a fődíj egy 20.000.- Forintos Vásárlási utalvány talál gazdára. Addig pedig szorgalmasan edzünk tovább, és igyekszünk a legjobban hasznosítani a hétvégi, műfüves pályán lejátszható mérkőzések adta lehetőségeket.

Varga László