Vasasi Családi napközi

BEMUTATKOZÁS

            A Pécs-Vasasi családi napközi helyi civil kezdeményezésre jött létre. A Napüdvözlet Egyesület székházának egy részében működünk immár 2013.04.08. óta, a Pécsi Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ hálózatának tagjaként.

            Az intézmény Vasas központi részén található, helyi járatú busszal jól megközelíthető, a ház egyik telekhatárán buszmegállóval, a másikon parkolási lehetőséggel.

       Az épületben két csoport kapott helyet, a SZIVÁRVÁNY és a NAPSUGÁR CSALÁDI NAPKÖZI, ahol csoportonként 5-5 kisgyermek ellátására van lehetőség családias környezetben, képzett gondozókkal. Az intézményünk 20 hetestől 4 éves korig fogadja a gyerekeket. Minden korosztályban követjük a gyermek egyéni fejlődési ritmusát, és a megfelelő környezet kialakításával segítjük azt, fejlesztésüket a mindennapos gondozás nevelés során igyekszünk dalokkal, mondókákkal, mesével, kézműves foglalkozásokkal színesíteni.

            Sokat tartózkodunk a szabadban, az egyesülettel közös udvarban és az épület előtti zöldterületen. Jó idő esetén kirándulunk, sétálunk. Megtartjuk a jeles ünnepeket ( pl.: farsang, húsvét, mikulás…), valamint a gyerekeket név- és születésnapjukon felköszöntjük dallal, verssel.

            A hiányzások alkalmával időszakos gyermekfelügyeletet is biztosítunk, előzetes egyeztetést követően külön díjtáblázat alapján.

Nyitva tartás: Hétfőtől- Péntekig 7:00-17:00 óráig.

Cím: 7691 Pécs-Vasas, Bethlen G. u. 8. (a volt patika)

Elérhetőségeink: tel.:06305051402

E-mail: szivarvanycsn@gmail.com

           napsugarcsn@gmail.com

Érdemes megnézni a szépen felújított, jól felszerelt barátságos intézményt.

Mindenkit szeretettel várunk:

Anikó és Mariannaa