Jónak lenni Vasason nagyon jó!

A Vasasi Általános Iskola néhány dolgozója, és az iskolában működő támogató csoport  második alakalommal indította útjára a “Varázsolj mosolyt!” elnevezésű karácsonyi akciót,,melynek célja,hogy ezekben a járvány súlytotta,nehéz időkben melegséget és cseppnyi boldogságot csaljanak a gyermekek arcára.
A csoport tagjai a közössègi oldalakon és ismerettsègi körökben több 100000 forint értékben meg tudta valósítani a kívánságukat a leveleik alapján, amit a Jézuskának írtak.
Példaértékű, hogy az iskola valamennyi tanulója ajándékot kapott.
Szintén nagy öröm, hogy 15 hátrányos helyzetű családot ajándékcsomaggal segíteni tudtunk.
A fényképek mutatják miből állt egy-egy csomag az első 5 osztályban, 6-8.osztályokig az angyalkák kozmetikumokkal ès édességgel kedveskedtek. A Bóbita Bábszînház néhány munkatársa egy előadással fog még alsósainknak és az óvodásoknak örömöt szerezni.
Itt is szeretnénk köszönetet mondani a minket támogatóknak:

Szikszai Nikolett közbenjárásával a Bázis Bau Kft-nek,, Dr.Balaskó Mártának, Dr. Mikó Alexandrának, Dr. Hegyi Esztenek, Dr. Tóth Ildikónak,Sós Évának, dr. Roth Tamásnak,Kórodi Gyula és feleségének, Gyurcsek Gábornak,a Kis Bocz Kft-nek,Németh Ákosnak és Patríciának, és mindenkinek, aki bármivel ehhez hozzájárult!

Fischerné Várbiró Eszter
Lévainé Nagy Kornélia