Focihíradó

Új hálóval gazdagodtunk!

A már nagyon rossz, szinte használhatatlan állapotban lévő hálók láttán csapatunk segítségére sietett Veres Zsolt /Totti/ és édesanyja. Az Ő jóvoltukból az Orfű elleni mérkőzés előtt gyönyörű új hálókat rakhattunk fel a kapukra. Nagy előre lépés ez, mert így nem kell tovább szégyenkeznünk az ellenfelek, és játékvezetők előtt. Ezúton is köszönjük szépen az egész csapat nevében!

Megvan a félévi bizonyítványunk

Vége a bajnokság első felének, és ha maradunk az iskolai példánál, akkor csapatunk bizonyítványába sajnos 1-es kerülne. Az első félévet nagyon rosszul teljesítettük. Lejátszottunk 12 mérkőzést és nem tudtunk egyetlen pontot sem szerezni. A szezon során 3 olyan mérkőzés volt, ahol elfogadhatóan játszottunk, de nem voltunk elég rutinosak, és erősek ahhoz, hogy ez az eredményben is megmutatkozzon. Csapatunkban egy kiemelkedő teljesítmény volt csupán, amit Catrone István Márk mutatott. Ő lett a megye III. osztály Czibulka csoportjának őszi gólkirálya 17 találattal, amihez gratulálunk! Jó teljesítményt nyújtott még Végh Krisztián, Grávics Norbert, Krémer Balázs és Ákli Krisztián is, csak tudjuk egy focicsapat minimum 18 játékosból áll. Ahhoz, hogy az év végi bizonyítványunk jobb legyen, és „ne bukjunk meg”, több jó teljesítményt nyújtani képes játékosra lesz szükség. A játékos keretünk a télen biztos változni fog, gólkirályunkat jó ajánlatokkal kereste meg több csapat is, így valószínű, hogy váltani fog. A tavaszi felkészülést terveink szerint minimum őt, hat próbajátékossal kezdjük meg, és reméljük, hogy lesz köztük olyan, aki segítségére tud lenni a csapatnak. Számítunk a helyi fiatalokra, ezért hirdetünk számukra toborzót, próbáljuk keresni őket. Biztosak vagyunk abban, hogy sok ügyes fiatal játékos lakik a környéken, és reméljük, eljut hozzájuk a felhívásunk, és többen jelentkeznek, és jönnek hozzánk focizni. A csapat január közepén kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Finom vacsora, jó társaság, kellemes hangulat

Évzáró vacsorára volt hivatalos csapatunk a Mosoly Sörözőbe december 11.-én 17 órára. A söröző tulajdonosa Borbás Anikó látott vendégül minket. Nagyon finom, és bőséges volt az étel, amit jó étvággyal el is fogyasztottunk, köszönet érte! A vacsora előtt Spr Gyula egyesületünk elnöke tájékoztatta a csapatot, hogy az elmúlt időszakban milyen fejlemények történtek, miket kellett a vezetőségnek megoldani. A jó híre az volt, hogy sikerült az egyesület elmaradásait kifizetni, így nincs már adósságunk. Ezután Berényi Zoltán szólt néhány szót a csapathoz. Ő is örömét fejezte ki, hogy pénzügyileg rendbe jött az egyesületet, sőt megemlítette, jövőre lesz pályázati lehetőség, amivel bevételhez juthatunk, és meg tudunk oldani néhány felújítást az öltözőnkben. Ezek után a labdarúgó szakosztály vezetője Deák Károly elismerő oklevelet adott volna át Catrone István Márknak, és Végh Krisztiánnak, akik az őszi szezonban a legjobban teljesítettek a csapatból. Mivel ők nem voltak ott a vacsorán, így később kapják meg az elismerést. Az est további része is kellemes hangulatban telt, mindenki jól érezte magát, és nem utolsó sorban jó csapatépítő program volt.