Vasasi srác a Ninja Warriorban

A legnagyobb harcosok várják, hogy bebizonyíthassák, képesek legyűrni a monumentális akadálypályát, amit a világon eddig csak keveseknek sikerült. Elképesztő izgalmak, lenyűgöző pályák és emberfeletti teljesítmény – ezt ígéri a világszerte népszerű műsor, melyet nálunk a TV2-n láthattunk.

Schmidt Balázs, vasasi fiatalember is nevezett a megmérettetésre. Kérésünkre rövid élménybeszámolóban mesélt a versenyről:

„A Ninja Warrior felvétele előtt pár hónappal kaptam egy telefont, hogy lenne-e kedvem megmérettetni magam egy Ninja-jellegű akadálypályán. Természetesen éltem a lehetőséggel és kezdetét vette a még számomra is ismeretlen akadálypályára való felkészülés. A forgatási helyszínre érve monumentális akadályok, tucatnyi kamera és fiatal stábtagok fogadtak, akik türelmesek, segítőkészek, kedvesek voltak, folyamatosan próbálták velünk feledtetni a felgyülemlő feszültséget, tekintve, hogy egy-egy forgatási nap akár több mint 15 órát is igénybe vett. A pályákon gyakorlási lehetőség nem volt, mindenki csak egyszer indulhatott. Az én célom nem a győzelem, hanem saját magam próbára tétele volt, ami úgy gondolom, hogy elsőre talán nem sikerült rosszul, ugyanis a heti döntőig versenyben voltam, ott azonban számomra véget ért a verseny.

Összességében nagyon jól éreztem magam, régi barátokkal is találkoztam, rengeteg új ismeretséget kötöttem és nagyon nagy élményt kaptam. Úgy gondolom, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy megmérettettem magam a Ninja pályán.

Valamint a 2021. augusztus végén a Velencei-tónál megrendezésre került Magyar Vízisí és Wakeboard Országos Bajnokságon 3. helyezést értem el. Ezúton is szeretném megköszönni a Buywake.hu-nak a támogatást és a Berek Wakeboard és Lovardának az edzés lehetőséget.”

Gratulálunk Balázsnak, reméljük, hogy jövőre is a résztvevők között láthatjuk!