Füstölő hírek

A karantén helyzetben is van esemény a füstölő körül.

Sokan olvasták adománygyűjtő felhívásunkat.

Nagy örömmel fogadtuk, hogy ilyen szép számmal mozdultak az emberek a hívó szóra. Boldogság tölt el minket, hogy látjuk, van még szeretet és együttérzés az emberek szívében. Érkezett ruha, tartós élelmiszer és pénz felajánlás is.

Az adománygyűjtés nagy sikert aratott és az adományok kiosztása is zökkenőmentesen zajlott.

Örülünk, hogy a szürke hétköznapokba tudtunk csempészni egy kis boldogságot a nehéz helyzetben élő embereknek.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki segített, hogy boldogabbá tegyük az emberek ünnepét, és valamilyen formában hozzájárult a kis megmozdulásunkhoz!

 

Másik örömteli hírünk, hogy az Erzsébet Novum díjra beadott pályázatunk bejutott a legjobb öt közé.  Innen már közönségszavazás dönti el kié lesz az 1 000 000 Ft. A támogatásból vizesblokkot szeretnénk kialakítani és több hagyományőrző programot tervezünk megvalósítani. Erről készült kisfilmünk a Youtube-on a Vasasi Füstölő csatornáján látható, melyet Bánki Beniék készítettek. Nagyon lelkesítő, érdemes megnézni.  A füstölő támogatók már bizonyították, hogy számíthatunk rájuk. Most sem kérünk többet, csak hogy szavazzatok ránk! A szavazólap az unp.hu oldalon a „szavazz ki nyerje a 2020-as Erzsébet Novum díjat” cikkben található.  Válasszatok minket, és 2021-ben is lesz munka és programok a füstölőben!

 

Berta Bogi-Dobos Éva