Képviselőjelölt: Tukora Gábor – Riport

  1. Bemutatkozás: kicsoda ön, melyik párt színeiben indul? Hol nőtt fel, mivel foglalkozott eddigi életében?

Tukora Gábor vagyok, a Modern Magyarország Mozgalom Párt Baranya 2. választókerületének képviselőjelöltje. Pécsett születtem, tanulmányaimat leszámítva, mindig itt éltem. Nős vagyok, három leánygyermekem van.

Humán diplomákat szereztem, és mielőtt vállalkozó lettem, közel tíz évig dolgoztam szociális területen.

Vállakozásaim szervezet- és gazdaságfejlesztéssel, illetve pénzügyi tanácsadással foglalkoznak. Ha már nem is szociális területen, de segítői mivoltom jelenlegi munkám során is megmaradt. A politikába is segítői hozzáállásom és szándékom vezetett.

  1. Mit tart a választókerületben jelenleg legfontosabb megoldandó feladatnak?

Gondolom ilyenkor egy „politikus” kinyilatkoztat valami hangzatost, amire mézesmadzagként ragadnak majd a voksok. Szerintem egy tisztességes ember, jelen körülmények között nem ígérget semmit. Még akkor sem, ha politikus. De ha Hird, Somogy vagy Vasas lakói csak ígéreteket szeretnének, széles körben válogathatnak jelölttársaim közül, az irántuk érzett tiszteletem mellett. Kérem Önöket, minden más esetben szavazzanak rám.

  1. Megválasztása esetén mit szeretne elérni 4 év alatt a választókerületben?

Pécsett élek, Baranya egy részét képviselném, de céljaim inkább az országot érintik. Pártom támogatottsága nem teszi lehetővé, hogy nagy eredményeket ígérjek. Megjegyzem, a támogatottabb pártok képviselői sem tehetnék, de a lelkük rajta. A magam részéről, újratermelődő esélyegyenlőség szeretnék. Tiszta versenyt a vállalkozásokban és az élet minden területén. Integráló társadalmat szeretnék a kitaszítással szemben.

  1. Miért szavazzanak önre Hird, Somogy és Vasas lakói?

Csak akkor szavazzanak rám, szeretnék, hogy a következő parlamentben legyen valaki, akinek fontosak a tradicionális értékek, akinek a nemzet Európával együtt is értékes, akinek a szabadság felülírhatatlan értéket jelent a hétköznapokban, az emberi kapcsolatokban és a gazdaságban is. Ha ennél is többet szeretne tudni rólam, nézze meg részletes bemutatkozómat, a www.tukoragabor.hu oldalon.