Polgárőrség hírek (Február)

Vasasi Polgárőr Hírek

Az egyesületünk remek évet zárhatott, eddigi munkánk eredménye ként az elnökasszony decemberben Országos Elismerést kapott Budapesten. 3500 órát töltöttek el 2013-ban a polgárőrök szolgálatban. Igaz nagy segítséget nyújt a szolgálati gépjármű, de a statisztika alapján a gyalogos szolgálatok eredményesebbek.  

                                                              

Alig múlt el néhány nap az esztendőből, máris sok dolgunk akadt. Egy telefonos bejelentés alapján 60 év körüli helyi lakos tűnt el otthonából. Bár éjfélkor kezdtük a munkát a rendőrökkel közösen, mégis sikerrel jártunk. 14 óra kemény munka eredménye, hogy a kis csapatunk eredményesen zárhatta a napot. A hölgy egészségügyi állapotát tekintve is már jól van. Ezúton szeretnénk megköszönni a Pécs-Hirdi Polgárőr Egyesület tagjainak az éjjeli segítségnyújtást, továbbá köszönet a lakosoknak is a keresésben.

A hónap közepén együttműködési megállapodást kötöttünk a  Pécs-Somogyi Polgárőr Egyesülettel. Reméljük a jövőben eredményesen tudunk együttdolgozni.

Legutóbbi támogatónk, akit névszerint kiemelnénk Pataki Vilmos benzinpénz felajánlása mellett meglepett bennünket négy darab vadonat új téligumival és egy darab Led-es reflektorral.

Nagyon szépen köszönjük az önzetlen segítséget!

Minden segítséget, felajánlást szívesen fogadunk és kérnénk is, hogy még aktívabban végezhessük munkánkat.

Mostanra már bűnmegelőzésben élen jár összeszokott csapatunk.

 

Ha bármiben segíthetünk, vagy információjuk van, szóljanak. Telefonunk 30/641-2750 éjjel-nappal elérhető!

Vezetőség

Pécs-Somogyi Polgárőr Egyesület hírei

A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület 2013 decemberében 80 óra szolgálatot teljesített.

Az egyesület elérhetősége: 70/342 18 87, ha bármilyen problémát, rendellenességet tapasztalnak, esetleg segítségre van szükségük, ezen a telefonszámon tehetik meg bejelentéseiket.

Az egyesület tagfelvételt hirdet. Várunk minden 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű magyar állampolgár jelentkezését, aki elkötelezettséget érez a település rendjének és biztonságának megőrzésére.

Az éves tagdíj: 1200 Ft

Tisztelettel: A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület vezetősége