Új év Lajos nélkül!

Elnökünk halála, mely mindannyiunkat lesújtott, miatt új elnököt kellett választanunk. A bizalmat én, Tóth Mihály kaptam, amit ezúton is köszönök.

Kérem polgárőr társaim türelmét, hisz új vezető, új elképzelés, de a cél a régi, a baj megelőzése és segítségnyújtás. Ezért kérem a már megszokott becsületes munkátok folytatását, mert Lajos a lécet magasra tette, és már a mi felelősségünk, hogy ott is tartsuk.

A családhoz csatlakozva köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki bármilyen úton próbált bennünket vigasztalni. Volt sok internetes bejegyzés, sok vigasztaló szó, egy kézfogás, vagy épp egy lehulló könnycsepp, ezekre hálával gondolunk.

Köszönet Tóth Tibornak a Megyei Polgárőr Egyesületek Elnökének a búcsúztatóért, az Önkormányzat képviselőinek, Polgárőr Egyesületeknek, rokonoknak, barátoknak a részvételükért.

Igazán megtisztelő volt, hogy ilyen sok hirdi ember érezte úgy, hogy ott a helye Csőkör Lajos búcsúztatásán. Köszönet érte.

A sok ember jelenléte azt sugallta, hogy Lajos munkája nem volt hiábavaló.

Sajnos Csőkör Lajos a Pécs-Hirdi Polgárőr Egyesület elnöke posztumusz főkapitányi jutalmát már nem vehette át személyesen a 2013.12.20.-án az Országos Polgárőr Szövetség évzáró gyűlésén.

Az idei Polgárőrnapot Csőkör Lajos emléknappá nyilvánítjuk, és július elejére tervezzük.

Szeretettel várunk mindenkit.

Kérem, támogassanak bennünket, hogy segíteni tudjunk. A cél közös: békében, egymásra figyelve élni úgy, hogy mindenki érezze a bajban egy karnyújtásra van a segítség.

Kérjük, ha baj van, vagy valami gyanús dolgot észlelnek, telefonáljanak, éjjel-nappal állunk rendelkezésükre. Tel: +36 20 3888-679

 

Tisztelettel Tóth Mihály elnök és

az Egyesületünk tagjai.