Nem a Vallás……

Nem a vallás hanem a szeretet volt a fontos!

Isten  Ajándékai címmel újból megrendezésre került Július 4-9 között a hittantábor,  aminek a Hirdi református imaház adott otthont. A katolikus és református gyerekek együtt fedezték fel a délelőtti bibliaórákon, hogy a teremtő Isten ajándéka a Föld ahol élünk, a szerető család, a barátság és még a közösség is ajándék. Megtanulhattuk, hogy  az ajándékkal felelősen kell bánni. Védeni és ápolni kell amit Isten nekünk adott.  A közös játékok, vetélkedők és versenyek összekovácsolták a csapatokat! A gyerekek bátran kipróbálhatták kreativitásukat és erőnlétüket, hiszen volt festés, gyöngyfűzés, kötélhúzás,  fekvőtámasz, és távolugrás verseny, kavicsfestés és még ceruzatartót is készítettünk.

Jó volt látni, hogy fiúk lányok egyaránt lelkesen vettek részt minden programban.  Kis templomunk ezen a héten megtelt nevetéssel, mókával, énekkel, imádsággal és szeretettel. Köszönöm  az áldozatkészségét  Zóka Erzsikének és mindenkinek  aki a konyhai és egyéb szolgálatban rész vett.

Legfőképpen pedig megköszönöm a szülőknek, hogy megtiszteltek minket a bizalmukkal és engedték hogy gyermekeik egy pár napot velünk töltsenek!

Jézus monda: “Engedjétek, hogy a gyermekek én hozzám jöjjenek, és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.” Lukács 18:16

Pálffy Emőke
Táborvezető