„Tanulj Tinó!” KOBEKO OK(OS)ÍTÓ Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Széchenyi 2020 által meghirdetett EFOP- 3.7.3-16 sz. Egészéleten át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása c. felhívás program beszámolója és ajánlója

 

Historika: Időpont később a facebook-on (Helyszín: Kossuth Művelődési Ház, Pécs-Somogy, Búzakalász u. 47.)

Történelmi témájú előadássorozat, helytörténeti, nemzetiségi és kulturális hagyatékok megismerésével. Gyakorlati kompetenciáink, közösségeinkhez, kultúránkhoz fűződő tudásunk a változó világban folyamatos bővítésre, kiegészítésre és megújításra szorul. A tanulás időbeli és térbeli kitágulása elmossa a határvonalakat a szabadidős és kulturális időtöltés során megszerzett ismeretek, képességek és az iskolai tanulás közben elsajátított tudás között.

Kismama mentálhigiéné: Időpont később a facebook-on

Az alapozó modulok ismeretinek integrálása a mentálhigiénés szemléletmód kialakítása. Cél a különböző konfliktus megoldási módszerek megismertetése, valamint használata. A képzésben résztvevő képessé tétele az ember és az emberi kapcsolatok, az ember és a környezete komplexitásának megértésére, belső és külső folyamatainak értelmezésére, befolyásolására, saját harmóniájának megőrzésére, valamint helyreállítására.

Komplex testi lelki gondozás- Mackó Mocorgó fejlesztő foglalkozás: november 11. 9:10 november 28. 9:10 változás jogát fenntartjuk.

Anya gyermek kapcsolat ápolása, erősítése ölbeli játékokkal, simogatókkal, lovagoltatókkal. Mozgásos játékokkal, eszközökkel a babák mozgáskoordinációs és egyensúlyérzékének fejlesztése. Masszázslabdákkal a picik testrészeinek átmasszírozása, testtudat fejlesztése, testrészek és oldalúság (jobb- baloldal) tudatosítása.

A Berze Nagy János Művelődési ház felújítása miatt a programok a Kossuth Művelődési házban kerülnek megrendezésre.

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a 0630/1835730