Választottunk: új képviselő kezdi/folytatja munkáját „falvainkban”

Választottunk: új képviselő kezdi/folytatja munkáját „falvainkban”

Az idei önkormányzati választáson 2019. október 13-án Somogy, Hird, Vasas, Hősök-tere, Árpád-tető és környéke (az új törvényi szabályok miatt kerültek hozzánk) településrészeken elsöprő többséggel Berényi Zoltánt, engem választottak meg, akik elmentek vasárnap szavazni.

K Ö S Z Ö N Ö M !

Támogatóimnak a sok biztatást, segítő csapatomnak a munkát és Önöknek a rengeteg szavazatot, s nem utolsó sorban a bizalmat, a belém vetett hitet amit igyekszek majd tisztességgel megszolgálni! Gratulálok a nyerteseknek, és természetesen ellenfeleimnek is a megmérettetéshez! A kampány elmúlt ideje tenni is valamit, aki ezt választja rám számíthat, bátran keressen számítok minden építő, a településeinket előre vivő gondolatra, javaslatra s nem utolsó sorban a tettekre, a cselekvő emberekre! A munka és feladat adott, mert a képviselői programomat nem a pártok, hanem az itt élők írták, én ezen hitvallásom mentén kezdem, azaz folyatom munkámat, keressenek, most pl. a fogadóóráimon, de pl. a KoBeKo-ban eddig is, eztán is nyitott volt, és marad az ajtóm.

Azért fogok dolgozni, hogy a programom megvalósuljon, hiszen az kell, hogy legyen mindannyiunk, az új városvezetés érdeke is: mert az, az itt élő emberek jövője. Ebben számíthatnak rám, kicsit “munkásabb” lesz ugyan, de szívvel-lélekkel képviselem a körzetemben élőket.

Az alakuló közgyűlés lapzártánk után október 31-én délelőtt kilenc órakor lesz/volt, kövessék Facebook oldalamat (https://www.facebook.com/berenyizoltan) ott rendszeresen naprakész, friss hírek, információk olvashatók.

Hajrá Somogy, Hird, Vasas, Hősök-tere, Árpád-tető és környéke!

 

         Berényi Zoltán

Pécs M. J. V. Önkormányzat

1.sz. evk. Somogy-Hird-Vasas-Hősök-tere

          önkormányzati képviselő

 

Kontakt:

Pécs M. J. V. Önkormányzat

+ H-7621 Pécs, Széchenyi tér 1.
( 72 533 800|)20 480 76 63
: berenyi.zoltan@ph.pecs.hu