Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”
Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389  számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

• Baba-mama klub:

Minden héten pénteken 10.00 órakor a Kossuth Művelődési Házban. Klubvezető: Csémi Hajnalka

• Tea-Ház:

A januári hónapban többször esett a hó, ezért lehetett hócsatázni és szánkózni. A gyerekek nagyon örültek a hónak. Ebben a hónapban még az ünnepek hatására ellátogattunk a Kossuth Művelődési Házba, ahol kókuszgolyót készítettünk, ami nagyon finomra sikerült. Sokszor kézműveskedtünk, társasoztunk, marokkóztunk, papírtányérból szép napocskát és szivárványt alkottak a gyerekek.
Klubvezető: Somogyi Klaudia

• Berze Darts Klub:

Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára. Minden csatlakozót szívesen látunk! Minden héten szerdánként edzőnkkel várunk mindenkit 16.30-tól a Kossuth Művelődési Házban.
Klubvezető: Hering Gyula

• Kattanj rá, nagyi!

A találkozások folyamán főként gyakorlatitanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra,
kérdésekre. A foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17.30–19.00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.
Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

• Történelemklub:

II. és III. Ferdinánd király élete volt a téma, amit az érdeklődő közönség nagy figyelemmel hallgatott végig. Előadó: Czeininger Tamás történelemtanár

• Életmódváltó klub:

Folyamatosan bővül életmódváltó klubunk. Továbbra is téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpontegyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési Házban: info@ kobeko.hu +36-30/183-5730, és megtalálsz a Facebookon is. Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

Fitt Anya

Szeretnéd beiktatni életedbe a rendszeres testmozgást, de anyai teendőid nem adnak rá lehetőséget? A gyerek innentől már nem lehet kifogás! Fogd kézen és tornázzunk együtt! Légy Fitt Anya! Hétfőn és pénteken 16.30–17.30-ig lehetőségetek van arra, hogy csemetéitekkel együtt tornázhassatok, vagy amíg ők játszanak, addig te tornázol, a KoBeKo Művelődési Központban, Pécs, Búzakalász utca 47. Minden aktuális információ a Baba-Mama KoBeKo Facebookcsoportban. Várunk minden anyukát, aki szeretne kicsit kilépni a mindennapi rutinból! Klubvezető:
Csémi Hajnalka

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337- 838, illetve a +36-30-183 5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail-címen.