Csupaszív Vándorkupa 2016.

Csupaszív Vándorkupa 2016.
Idén is díjazzuk a helyi támogatókat és az önkénteseket

Idén második alkalommal szervezzük meg a CsupaSzív vándoRkupa és Önkéntes Díj átadást decemberben a Vasasért Egyesület szokásos és nyilvános Szakmai Napjával és éves beszámolójával egybekötve. A tavalyi jól sikerült eseményt rendszeressé szeretnénk tenni és minden évben elismerni a közösségért tenni hajlandó cégeket és magánszemélyeket. Bár az időpont még távoli, már most érdemes tenni érte, hiszen az idei év jó cselekedeteit ismerjük el. Olyan vállalkozásokat, támogatókat, egyesületeket, csoportokat, szakköröket, gyülekezeteket, társulatokat, közösségeket, klubokat, szervezeteket keresünk, akik 2016-ban a legtöbbet tettek/teszik, adományoznak településeinkért, Somogyért, Hirdét és Vasasért.
A díjazottat szavazás eredménye dönti el. A javaslatokat helyi szervezetek, közösségek adhatják le december 9-ig bármilyen formában szervezetünk részére.
Ugyanakkor idén is megéri önkénteskedni! Próbáld ki, milyen sokat kapsz, ha egy kicsit önzetlenül adsz  – legyen az bármilyen terület, végezd munkád lelkiismeretesen és bízz abban, hogy nyilvánosan is elismerésben részesülsz. Egyúttal az önkénteseket foglalkoztató civil szervezeteket arra kérjük, hogy vegyenek részt decemberi rendezvényünkön és jelöljék legfeljebb 2 önkéntesüket elismerésre, meghálálva nagylelkű munkájukat, melyre nem sajnálták idejüket, energiájukat.

Vasasért Egyesület 72/337-838, kobeko.muvhaz@gmail.com