Focihírek

foci

 

Abban a rohanó világban, amiben manapság éljük az életünket, az ember csak kapkodja a fejét a naponta rázúduló hírek között, rengeteg a váratlan történés, a rendkívüli esemény. Ilyen helyzetben igazán megnyugtató lehet, ha van valami állandóság az életünkben, ha van egy szilárd pont, aminek a bekövetkezését, ismétlődését biztosra vehetjük. Ahogyan a Nap minden reggel felkel, ahogy a 14-es busz fáradhatatlanul szállítja utasait, úgy a parcsini focipálya is minden évben várja a legkitartóbb szurkolókat, a Vasasi Bányász pedig minden idényben felveszi a harcot a megyei csapataival.

Idén a Baranyai megyei IV. osztály meccsei augusztus utolsó hétvégéjén kezdődnek, a Vasasi Bányász 28-án, Kisnyárádon kezdi meg a szezont, az első hazai mérkőzésre pedig szeptember 4-ig kell várni, akkor a Beremend látogat Parcsinba. Az idei bajnokságban is sok ismerős csapatot találhat, aki eddig figyelemmel követte a vasasi focicsapatot, régi-új ellenfélként említhető a Lippó csapata és a Bács-Kiskun megyei Báta KSE. A csapat Papp Tamás játékosedző vezetésével készül a meccsekre, az egész idényre pedig a 4-6. hely megszerzését tűzte ki célul a csapat, ez egyébként elérhetőnek tűnik.

A vasasiak több edzőmeccsel hangolnak a bajnokságra, a Kökény és a Szalánta csapatával, valamint a PVSK korosztályos együttesével is. A gyakorlás elkél, hiszen egy győzelem az első bajnokin megadná a kellő önbizalmat és talán a szurkolókat is kicsalogatná a parcsini focipálya lelátójára.

Ha már a bevezetőben az állandóság kerül szóba, meg kell említenünk a Csaba szódát és a Vasasi Gyógyszertárat is, akik idén is, ahogy a korábbi években is, elkötelezett támogatói a Vasasi Bányásznak.

 

 

 

A konkrét sorsolás még nem készült el, amint kiderül az első bajnoki helyszíne és időpontja, azt honlapunkon és a facebook-oldalunkon tesszük közzé!