Megújlt a sószoba!

Megújlt a sószoba!

 

A Kossuth Művelődési Házban lévő Somadrin sószoba megközelíti a sóbányák hatásfokát, és hogy mi mindenre jó, arról már az újság korábbi számaiban részletesen beszámoltunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen felfedezték, jönnek kipróbálni, és kedvező tapasztalatokról számolnak be. Több vendégünk visszajelzése alapján komfortossá tettük (sólámpák. sótéglák, festés, képek), és feltett szándékunk, hogy a további igényeknek megfelelően, minden vendégünk számára megfelelő kikapcsolódást, gyógyulást biztosítsunk.

Akiknek ajánljuk: légúti megbetegedésben szenvedőknek, asztmásoknak, köhögés miatt rosszul alvóknak, de mindazoknak is, akik a friss tengeri levegőhöz hasonló élményre, egy kis pihenésre, felüdülésre vágynak. Jótékonyan hat: asztma, hörghurut, légcsőhurut, arc-és homloküreg-gyulladás, krupp, nátha, pollenek okozta allergiában szenvedőknél.

A sószoba látogatása ingyenes, és a Kossuth Művelődési Ház nyitvatartási idejében látogatható, illetve telefonos bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban.

Jöjjenek, próbálják ki és használják, és amennyiben úgy gondolják osszák meg velünk tapasztalataikat, javaslataikat, hogy minél jobban megfeleljünk gyógyulni-pihenni vágyók igényeinek.

Nyitva tartás: H-P: 10-19, ha bejelentkezne telefonon: 337-838, vagy e-mailben: info@kobeko.hu

A KoBeKo csapata