Családi ügyességi vetélkedő a Kossuthban

A Dunántúli Napló május 26-i számában is tudósítottak a nagysikerű Családi ügyességi vetélkedőről, ami 2014. május 24-én került megrendezésre a Kossuth Művelődési Házban. A résztvevők kipróbálhatták az Airsoft lövészetet, megtekintették a kiállított fegyvereket. A program keretében bemutatót tartott a helyi Jiu-Jitsu, Aerobic, Spinning klub és fellépett a Vasasi Csillag Mazsorett, továbbá az Eurodance tánccsoport is. Ezalatt folyamatosan részt vehettek a tűzoltó készülék hajításon, talicskatolásban, akadálypályákon, ezen túl számos más érdekes feladatban próbálták ki magukat a családok. Az első három helyezett jutalomban részesült.

Helyben, kemencében sütött rétesek, lángosok, pogácsák és szendvicseket kóstolhattak, miközben a hangulat igazán családiassá vált.

Felavatásra került a kosárpalánk és a só szoba is. Erről is képes tudósítás volt a Dunántúli Napló május 29-i számában. A só szoba sikeres megvalósításáért hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítettek ennek a remek terápiás lehetőség itt helyben, mindenki által igénybe vehető kivitelezésében: köszönjük a nagylelkű felajánlást Bocz Józsefnek, a munkálatokban nyújtott kiemelkedő segítségért pedig köszönet illeti: Gálos Andrást, Sántavy Pétert, Németh Gábort, Orsós Józsefet, Berényi Viktort, Kóré Pétert, Brauner Márkot, Búzás Elődöt, Ábelné Andit, Árvainé Lakatos Anettet, Schneider Zsoltot, Ragács Györgyit, Nagy Emesét, Berényi Zoltánt.

A só szoba látogatása jelenleg ingyenes, a későbbiekben is csupán adományként az ott elpárolgó Somadrin oldat pótlására gyűjtünk. A só szoba a ház nyitvatartási idejében látogatható, illetve telefonos bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban.

A KoBeKo Csapata