Polgárőrség hírek (Május)

A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület hírei

Az egyesület 2014 áprilisában 202 óra járőr szolgálatot teljesített. Egyik polgárőr párosunk járőrözése során a temető melletti gáz átadónál szivárgást észlelt, melyet azonnal jelentettek az illetékeseknek, akik a hibát rövidesen elhárították. Polgárőreink az éjszakai felügyeletek alkalmával több esetben fedeztek fel nyitva felejtett autókat, melyek tulajdonosait, azok rokonait értesítették. Áprilisban egy kerékpárversenyt illetve a Szent-György keresztnél megrendezett nívós eseményt biztosították polgárőreink.

A közelmúltban sikerült beszereznünk egy személygépjárművet, amely nagyban segíti munkánkat. Ennek kapcsán ezúton mondunk köszönetet Schlitt Gábor somogyi lakosnak, Huba Csaba képviselő úrnak a segítő közreműködésükért és Bárány Csaba vasasi lakosnak a kocsi teljes átvizsgálásáért és a hibák kijavításáért.

Elérhetőségünk: 06-70/342 18 87

06-20/277 26 54

06-30/545 38 37

Tisztelettel: A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület vezetősége

 

 

Vasasi Polgárőrség

Áprilisban 125 órát voltak szolgálatban a polgárőrök településünkön. Berényi Zoltán Úr segítségével a választások alatti szolgálatunkat biciklivel tudtuk könnyebbé tenni, ami nagy segítség volt számunkra, sokkal hamarabb bejártuk a település bel-és külterületeit is. Köszönjük neki!

Csapatunkat április 12-én felkérték egy bicikli verseny rendezvény biztosítására, ahol a somogyi és pécsi polgárőrökkel közösen összedolgozva 2-2 fővel képviseltük magunkat.

Szerencsére ebben a hónapban egy-két apróságon kívül nem volt különösebb esemény, és reméljük, hogy ez így is marad.

Május 10-én szombaton reggel 8-órától újra országos Te Szedd nap! Melyre mindenki jelentkezését várjuk! Gyere te is, tisztítsuk meg a településünket közösen! Jelentkezz a 30/6393958-as számon.

Vezetőség