Eredményesek voltak atlétáink!

A fedett pályás szezon végén, a szabadtéri kezdetén érdemes egy mérleget készíteni városrészünk versenyzőiről.

Czuth Réka fedett pályán megnyerte a junior magasugrást 178 cm-el a felnőtteknél a 2. hely jutott neki. A hétpróbában bíztató eredménnyel lett szintén 2. a bajnokságon.

Récsei Rita a juniorok gyalogló számában diadalmaskodott, a felnőtteknél 4. lett, nővére Petra  itt a 6. helyet szerezte meg.

A híradásokból bizonyára többen értesültek arról, hogy Budapest adott otthont a szenior atléták fedett pályás világbajnokságának. Ezen az eseményen is volt résztvevőnk : Srp Gyula aki a gyaloglók edzője , megmutatta, hogy még nem felejtette el a „szakmát” és a 19. helyet szerezte meg, természetesen gyaloglásban!

Április végén rendezték Békéscsabán a gyalogló bajnokságot, ahol Srp Miklós az U23-as 20km-es versenyben szerzett bajnoki címet, a felnőttek között ez a 3. helyet érte. Récsei Rita a juniorok 15km-es távján szerzett fölényes biztonsággal bajnoki címet. Miklós az U23-as EB nevezési szintjét, Rita a Junior VB nevezési szintjét teljesítette. Récsei Petra a felnőttek 20km-es versenyében szerezte meg az 5. helyet. Miklós és Petra a Honvéd csapatával is bajnoki címet szerzett!

Rita május 4.-én Kínában a gyalogló világkupán képviseli hazánkat, Miklósnak sajnos tanulmányi okokból ezt le kellett mondania.

Az elkövetkező időben kevesebb hírrel is be kell érnünk, ugyanis Czuth Réka az Egyesült Államokban, Srp Miklós Berlinben folytatja felsőfokú tanulmányait.

 

atleta1

Szeniorok küzdelme.

 

atleta2

A célban apa-fia.