A VI. Pécsi Spinning maraton

 

Szombaton február 22-én hatodik alkalommal megrendezésre került a 4 órás Spinnig (terem kerékpár) maraton. Idén Somogy és Vasas is képviseltette magát. Egyéniben 6 fővel, három kétfős és egy 5 főből álló gyerek csapattal. Amatőr sportolóink eredményesen, teljesítették a távot. Dobogós helyezéseket is sikerült elérni.

A versenyen több mint százan indultak és a legjobbak négy óra alatt több mint 200 km-t tekertek, azaz mintha körbetekerték volna a Balatont. Csapatban indulók: IV. helyezett Dobos Évi és Schmidt Nikolett csapata, III. helyezett Abel Tamásné Andi és Czakó Anita csapata, kimagasló teljesítményt nyújtott Varjú Viki és csapattársa és a Vasasi Rosszcsontok gyerek csapata is (Búzás Bori, Ábel Donát, Rácz Bálint, Schmidt Balázs, Hofbauer László)

A legbátrabbak, akik nem ijedtek meg a kihívástól és köszönhetően kitartásuknak és a rengeteg edzésnek előkelő helyen teljesítették a maratoni próbát. A hölgyeket képviselte és hősiesen helyt állt Tóth Adél. Férfiaknál középmezőnybe végzett Berényi Zoltán és Horváth Tamás, V. helyezett Páll Botond (aki sérülése ellenére sem adta fel a harcot), IV. helyezett Vén Dániel, III. helyezett Páll István.

Köszönjük a Szülőknek és a Szurkolóknak a segítséget és a bátorító hangulatot.

Részletes eredmény lista és képgaléria a www.fittbike.hu weboldalon.

Jöttünk, Láttunk, Győztünk!