Vasasi polgárőrség hírei

Polgárőr hírek

 

Egyesületünk tagjai  szeptemberben 216 járőrszolgálati órát teljesítettek.

Az iskola előtt minden reggel 1 iskolás, 1 polgárőr felállásban közösen segítjük a gyermekek balesetmentes közlekedését a buszok érkezésekor. A szeptember 14-én megtartott, a polgárőrség által is támogatott Te szedd! lomtalanítási akcióban 31 helyi lakos vett részt akik 28 zsák szemetet szedtek össze az akció keretében. Segítségüket ezúton is köszönjük.

Felhívjuk azon középiskolások figyelmét, akik az évi kötelező 50 órányi munka ledolgozásának lehetőségét még nem találták meg, ők jelentkezhetnek egyesületünknél és bizonyos rendezvények biztosításában közreműködhetnek, amennyiben fontos számukra a település közbiztonsága.

Végezetül egy számunkra különös jelenségre hívnánk fel a tisztelt szülők figyelmét. A fentebb említett szolgálataink alatt késő éjszakai órákban találkoztunk az utcán néhány iskolás korú fiatallal. Vajon a szüleik tudják-e, hogy ilyenkor merre jár és mit csinál a gyermekük ?  Talán nagyobb odafigyeléssel meg lehetne akadályozni, hogy ezek a kiskorú gyermekek végleg  rossz útra térjenek.

az egyesület vezetősége