Önfoglalkoztatást támogató kezdeményezés Pécs-Vasason

Az előző lapszámban már kedvcsinálóként beszámoltunk az Önfoglalkoztatást elősegítő programunkról. A Vasasért Egyesület által elnyert Építő közösségek a családokért című TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0320 számú projektjének keretében a Napüdvözlet Egészségmegőrző és Életmód Egyesület szervezésében 14 alkalomból álló programsorozaton vehetnek részt az érdeklődők.

Most emlékeztetőként szóljunk újra pár szót a foglalkozásokról.

Havi rendszerességgel, (14 hónapon át) tanácsadást biztosítunk azoknak az érdeklődőknek, akik boldogulásukat önfoglalkoztatással, szövetkezéssel, helyi munkalehetőségek megteremtésével kívánják megvalósítani.

A találkozások alkalmával az előadást követően lehetőség nyílik egyéni és csoportos konzultációkra, a hallottak megbeszélésére, a résztvevőket érdeklő kérdések megválaszolására.

 

Első foglalkozásunk időpontja 2013. április 13-án, 14-17 óráig.

Helyszín: Napüdvözlet Egyesület székháza, Pécs-Vasas, Bethlen G. u. 8. (volt gyógyszertár épülete)

 

Első alkalommal Bunyevácz Angéla a gyermekjóléti szolgálat módszertani munkatársa lesz a vendégünk és Jövőd biztosítéka a gyermek címmel tart bevezető előadást és konzultációt a többgenerációs család erősségeiről, a gyermekvállalás fontosságáról, a gyermek munkára nevelésének hagyományos és modern lehetőségeiről.

 

Egyesületünk szeretettel várja mindazokat, akiknek gondoltébresztőre, egy ötletre, egy utolsó lökésre, egy közösség segítségére van szükségük, hogy saját kezükbe vegyék sorsukat.

A további előadások időpontjáról az újság következő számaiból értesülhetnek.

 

Jelentkezni lehet: Sólya Mónikánál a 06/30/311-8010-es telefonszámon.

 

Napüdvözlet Egyesület