Újabb Bajnoki Címek!

Július utolsó napjaiban rendezték az atléták ifi- junior-utánpótlás pályabajnokságát. Nyíregyházán olyan felszereltségű és állapotban lévő stadionban volt a verseny , amilyenről a Baranyai atléták legmerészebb álmaiban sem lehet szó-sajnos.

A versenyzők mellett az időjárás is mindent beleadott : volt rekkenő hőség, orkánszerű szél, szakadó eső, s mindez félóránként váltogatva egymást.
A junior leányok magasugró versenyét „természetesen” Czuth Réka nyerte 175 cm-es eredménnyel, távolugrásban 578 cm-el a második helyet szerezte meg, hármasugrásban pedig 12,06-al harmadik lett!

Kovács Ferenc az ifi fiúk 800m-es síkfutását nyerte meg 1p 56,09-es eredménnyel, az 1500m már nem sikerült ilyen jól –talán a fáradtság miatt- csak a 7. helyet sikerült megszereznie, a 4p17mp-es eredmény gyengébbre sikerült a tudásánál.

Récsei Rita az ifi leányok 5000 m-es gyaloglásában szoros versenyben szerezte meg a második helyet 26p 03.6mpes teljesítménnyel.

Srp Miklós térdsérüléséből felépülve , csak a technikára figyelve is főlényesen,52p21mp -el nyerte meg a junior fiúk 10 km-es gyaloglását.