Polgárőrségi Hírek 2012 Június

Júniusban 278 órát járőröztek a település kül.- és belterületein a polgárőrök.

A nyár és az iskolai szünet bekövetkeztével felhívjuk a szülők és a lakosság figyelmét a ránk leselkedő veszélyekre. A nyári időszakban általában megnövekszik a vagyon elleni bűncselekmények, ami sajnos településünkön is megtörtént júniusban, amikor is műszaki eszközöket tulajdonítottak el egy lakóház udvaráról.

Minden héten több nappal és éjszaka járőröznek polgárőreink, de így is szükséges a lakóházak és melléképületek zárhatóságának biztosítása.

Kérjük Önöket, hogy minden gyanús idegen személygépkocsit és személyt jelezzenek a polgárőrség éjjel-nappal hívható telefonjára: 30/6412750

A katasztrófák elleni védekezés rendszerét megújító folyamat keretében, a katasztrófavédelmi szervezetrendszer megerősítés érdekében június 23-án Pécsett, a város főterén polgári védelmi eskütételi, csapatzászló adományozási és kitüntetési ünnepségre került sor.Az esküt tett 300 fős polgári védelmi aktivista között, több mint harmincan a polgárőrséget képviselték. Köztük településünk polgárőrei is.

Július közepén folytatjuk a patak tisztítását. Szívesen fogadjuk a lakosság segítségét. Az időpontot plakátokon közre adjuk. Köszönjük a támogatásokat.

Vezetőség