Elballagtak a 8.osztályosok

Elballagtak…

Iskolánkból elballagtak a 8. osztályos tanulók. Jó csapattól búcsúztunk. Az iskolában eltöltött 8 évük rendkívül színes volt, mi sem bizonyítja jobban, mint az a sok jutalomkönyv, amelyet a ballagási ünnepélyen osztott ki iskolánk igazgatója. Láthattuk a búcsúzó nyolcadikosok arcán, hogy az utolsó osztályfőnöki óra és a tanári búcsúztatás meghatotta őket, és a ballagási ünnepély végén a lufik elengedése pedig már nemcsak az ő szemükbe csalt könnyeket.

Különleges osztály volt, ha egyetlen szóval kellene jellemeznem őket, akkor a „szélsőségességet” mondanám. Jó órákat tarthattunk nekik, mivel a sok kiváló képességű gyerek együtt csodákra volt képes. Valóban, öröm volt őket tanítani!

Bárdosi Viktort emelném ki először. A Budai Gálán minden évben kiosztják „Az Év Diákja” címet, amit ebben az évben Viktor kapott. A ballagási ünnepélyen ezen felül Viktor Gyuri bácsitól megkapta „A Vasasi Iskola Kiváló Tanulója” plakettet, amelyet csak az a nyolcadikos tanuló vehet át, aki nyolc éven keresztül minden évben, minden tantárgyból jeles volt. Szívből gratulálunk Viktornak és a szüleinek! Sok hasonló diákot kívánunk még iskolánknak!

Kitűnő tanulmányi eredményéért Gálosi Patrik, és jeles tanulmányi eredményéért Gyuró Dalma vehetett át oklevelet. Nekik is dicséret jár! Ők nemcsak tanulmányukkal jeleskedtek, hanem a sporteredményeik is kiválóak voltak, ezenkívül Dalma szavalataival sokszor szerzett nekünk szép pillanatokat. Köszönjük valamennyiüknek!

Ebben az évfolyamban a gyerekek nemcsak okosak voltak, de kimagasló sporteredményekkel örvendeztettek meg bennünket évről évre. Iskolánkban testnevelő tanáraink valamit nagyon ügyesen csinálnak. Érzékük van ahhoz, hogy a tehetséget meglássák a tanulóinkban, és azt megfelelően fejlesszék. Minden évben országos versenyekre juttatják el diákjainkat, ami egy ilyen kis iskola életében szinte a csodával egyenlő.Somogyi Attila ebben az évben átvehette a Budai Gálán „Az Év Tanára” díjat. Gratulálunk! Most egy hosszú lista következik mindazokról, akik sporteredményeikkel öregbítették iskolánk jó hírét. Név szerint szeretném kiemelniaz alábbi tanulókat: Kovács Fanni, Gyuró Dalma és Mészáros Kamilla sok éven keresztül versenyeztek az iskola atlétika- és floorballcsapatában, valamint a Budai Városkapu Iskola floorball válogatott csapat tagjaként országos döntőn is eredményesen helyt álltak. Dombai Dominika a helyi floorball csapatot erősítette. Hollósi Olivér, Lőrincz Attila, Schiller Gergely, Gálosi Patrik, Böröcz Krisztián atornacsapat tagjaként háromszor országos döntőbe jutottak. Az atlétika csapattal városi, megyei versenyeken képviselték iskolánkat az alábbi tanulók: Lőrincz Attila, Schiller Gergely, Wetzl József, Gálosi Patrik, Hollósi Olivér. Kosárlabdacsapatunk kétszer is országos döntős volt. A csapat oszlopos tagjai Lőrincz Attila, Schiller Gergely,Wetzl József, Lakatos Gino és Hollósi Olivér voltak.

Kedves búcsúzó diákok! Köszönjük, hogy ilyen sok szép eredményt, emléket hagytatok magatok után. Sikerekben gazdag középiskolás diákéveket kívánok Nektek!

Hrubiné Galán Andrea