Versenydömping atlétikában.

A tavasz beköszöntével egyre másra rendezik a versenyeket itthon és külföldön egyaránt. Ezeken a versenyeken a szűkebb hazánkat képviselők is szép eredményeket értek el.

Az országos váltóbajnokságon Czuth Réka is részese volt a PVSK váltóinak 5. és 6. helyezésében. Néhány nap múlva meghívottként vett részt az egyetemi bajnokságon , ahol hősiesen harcolva a kavargó széllel, 175 cm-es eredménnyel fölényesen győzött a magasugrásban!

Ugyanezen versenyen a gyalogló lányok okos versenyzéssel egymást segítve kettős győzelmet arattak 5 km-en 25p 45 és 25p 46 mp-es eredménnyel Most Récsei Rita volt a gyorsabb Récsei Petra előtt.

Szintén itt versenyzett Srp Miklós is és „természetesen” győzött is a 10km-es távon.

Az ausztriai Pernic-ben rendezték az Alpok-Adria nemzetközi gyaloglóversenyt is, ahol a felnőttek 10km-es távján győzött Miklós. Édesapja pedig a nemzetközi szövetség ellenőr-küldötteként vett részt a versenyen. A másnapi Osztrák hegyi gyalogló bajnokságon Miklós a 3. helyet érte el. Idősebb Srp Gyula pedig a sérülés miatt megfogyatkozott Magyar veterán válogatottba ugrott be , pedig utoljára hivatalos versenyen 28 évvel ezelőtt indult, Igaz most már nehéz súlyúként volt részese a csapat győzelemnek.

Srp Gyula