Természetes Dezodor

Ha egyszer kipróbálja, örökre búcsút vesz a drága, bőrirritáló dezodoroktól!

Bár a kereskedelemben kapható 24-48 órás dezodorok hosszú órákra megszabadítanak bennünket a kellemetlen szagoktól, cserébe komoly árat fizetünk, az egészségünket. Érdekes statisztikai adat, hogy az aluminiumos dezodorok elterjedésével egy időben nőtt meg ugrászserűen az emlőrákosok száma világszerte. Eleinte  az emlőrákot a hormonális működés zavaraival, a klimaxszal hozták összefüggésbe és női betegségnek tartották. Ma már minden negyedik emlőrákos férfi, ami cáfolja ezt a tézist. Amióta a férfiak is napi szinten dezodorálnak, egyre több az emlődaganatosok száma köztük is. Az előrejelzések szerint néhány éven belül a női – férfimellrákos arány kiegyenlítődik.

Mit tehetünk, hogyan védhetjük meg az egészségünket?

Egyszerű és biztonságos, abszolút költségkímélő a megoldás!

Egy csipetnyi szódabikarbóna a tenyerünkbe fürdés után , kávéskanálnyi vizet ráeresztünk, mindkét tenyerünket átnedvesítjük vele és a hónaljakra símitjuk. Tökéletesen szagtalanít és nincs ragacsos, vagy irritáló érzés a bőrünkön.

Ha valaki idegenkedik ettől az igazán puritán megoldástól, vehet egy üres pumpás flakont, abban oldjon fel desztillált vízben egy teáskanálnyi szódabikarbónát, majd illatosítóként cseppentsen hozzá kedvére való néhány csepp illóolajat. Hónapokig használható (amíg tart)!

Számtalan hálás visszajelzést kaptam azoktól, akik javaslatomra kipróbálták.

Szőts Rózsa