Polgárőrség hírek (Május)

Áprilisban 415 órát járőröztek gyalogosan az önkéntes polgárőreink. Heti 3-4 alkalommal 4-5 fő járja a falu kül- és belterületi részeit. 2012-ben a legfontosabb feladatunk a fiatalok és az idősek segítése, megvédése a közbiztonsági rend, tisztaság javítása. A visszajelzések szerint a településen érezhető a polgárőrök lelkiismeretes munkája, eredményessége. Sok időt és energiát felemészt, hogy a település utcáit némely fiatal versenypályának használja, ez esetben mindig rendőri segítséget kell kérni, mivel a polgárőröknek ez esetben intézkedni nincs joguk. Több alkalommal is eredményes volt a munkánk ebben a hónapban is.  Pl.: Április 4-én 14 éves fiatal lány tűnt el otthonról, szülei kérték a polgárőrök segítségét, a lány 2-3 óra gyalogos kereséssel Vasas egyik külterületi részén elő is került. Így ennél az eseménynél nem kellet a rendőrök segítségét kérnünk.
Aki munkánkat elismeri és tudja segíteni szívesen fogadjuk az anyagi támogatást.
Az egyesület ügyeleti telefonján bárki bármikor 0-24 órában segítséget kérhet, és információt adhat bármilyen észrevételnél a 30/641-27-50 es telefonszámon.
Vezetőség

Áprilisban 415 órát járőröztek gyalogosan az önkéntes polgárőreink. Heti 3-4 alkalommal 4-5 fő járja a falu kül- és belterületi részeit. 2012-ben a legfontosabb feladatunk a fiatalok és az idősek segítése, megvédése a közbiztonsági rend, tisztaság javítása. A visszajelzések szerint a településen érezhető a polgárőrök lelkiismeretes munkája, eredményessége. Sok időt és energiát felemészt, hogy a település utcáit némely fiatal versenypályának használja, ez esetben mindig rendőri segítséget kell kérni, mivel a polgárőröknek ez esetben intézkedni nincs joguk. Több alkalommal is eredményes volt a munkánk ebben a hónapban is.  Pl.: Április 4-én 14 éves fiatal lány tűnt el otthonról, szülei kérték a polgárőrök segítségét, a lány 2-3 óra gyalogos kereséssel Vasas egyik külterületi részén elő is került. Így ennél az eseménynél nem kellet a rendőrök segítségét kérnünk. Aki munkánkat elismeri és tudja segíteni szívesen fogadjuk az anyagi támogatást. Az egyesület ügyeleti telefonján bárki bármikor 0-24 órában segítséget kérhet, és információt adhat bármilyen észrevételnél a 30/641-27-50 es telefonszámon.

Vezetőség