Önkéntesek jelentkezést várjuk a Tea házba

A Kossuth Művelődési Ház foglalkoztató klubjába, a jól ismert Tea-Házba önkénteseket keresünk, akik szívesen kipróbálnák magukat ebben a fiatalos, lendületes munkakörben, akár csak egy-egy napon a héten. Mindez azért szükséges, mert a Tea-ház eddigi vezetőjének foglalkoztatására nincs a továbbiakbanlehetőségünk, mert a pályázati finanszírozás lejárt. Azonban a fiatalokkal megkezdett munkánkat mindenféleképpen folytatjuk, már vannak jelentkezők, azonban eddig csak három napra tudjuk biztosítani a nyitvatartást. Reméljük lesznek páran akik kedvet éreznek a fiatalokkal való foglalkozásra, programszervezésre, meg az egyéni kreatív ötletek közös megvalósítására.
cserébe költségtérítést tudunk biztosítani, szerződéses formában és az itt töltött idő valamennyi felsőoktatási intézményben – kapcsolódó tanulmányok esetén – elfogadott gyakorlatnak beszámít, egyfajta munkatapasztalatszerzési lehetőség.
Jelentkezés a Kossuth Művelődési Ház elérhetőségein: e-mail: kobeko.muvhaz@gmail.com; tel: 72/337-838, vagy személyesen délután 15-től.

KoBeKo vezetőség